Poistoilmalämpöpumput

Poistoilmalämpöpumpulla kaikki lämpö tulee talteen

Poistoilmalämpöpumppu kerää tarvittavan energian nimensä mukaisesti talosta poistettavasta ilmasta. Ilmanvaihtolaitteen tavoin poistoilmalämpöpumppu vaihtaa ilman myös talon kosteista tiloista. Pumpun avulla saat tarvittavan energian niin käyttöveden lämmittämiseen kuin lämmitysverkoston veteen. Kesäisin järjestelmää voi käyttää myös viilennykseen.

Poistoilmalämpöpumppu sopii niin uudisrakennuksiin kuin saneerattaviinkin kohteisiin.

Jos sinulla on koneellinen ilmanvaihto, valintasi on poistoilmalämpöpumppu, joka ottaa lämmön talteen ulos menevästä ilmasta ja lämmittää sillä tuloilmaa sekä käyttövettä. Koneellinen ilmanvaihto ei tosin sulje mitään muutakaan lämpöpumppuratkaisua pois laskuista.

Verrattuna maalämpöön poistoilmalämpöpumppu on hankittaessa kokonaiskustannuksiltaan jonkun verran edullisempi järjestelmä. Poistoilmalämpöpumppu ei riitä aina tuottamaan kaikkea talon lämmitykseen vaadittavasta energiasta, mutta pumpuissa olevan sähkövastuksen avulla hoituu puuttuva energian tarve. Kyseessä on helppohoitoinen lämpöpumppu, joka soveltuu erinomaisesti esimerkiksi pienempiin omakotitaloihin.

Joihinkin tarjoamistamme poistoilmalämpöpumpuista on mahdollista yhdistää aurinkolämpökierukka, joka avustaa lämpimän käyttöveden tuottamisessa.
Kysy lisää!

Yhteystiedot

Maailmalämpö MIL Oy

Rummunlyöjänkatu 7
24100 Salo

p.  (02) 777 710
myynti@maailmalampo.fi

Avoinna
ma–pe 8.00–16.30

 

Kylmälaitehuollot

p.  (02) 777 710

 

Pyydä ilmainen arviointi