Ilma-vesilämpöpumput

 

Ilma-vesilämpöpumppu sopii monenlaisiin kohteisiin ja tarpeisiin

Ilma-vesilämpöpumppu järjestelmän voi yhdistää uudisrakennuksiin, mutta myös olemassa olevan asuintalon perinteiseen öljyllä, puulla tai kaukolämmöllä toimivaan lämminvesijärjestelmään.

Pumppu täyttää kaikki lämmitystarpeet vuoden ympäri, ainoastaan talvisin äärimmäisten sääolosuhteiden vallitessa tarvitaan vanha järjestelmä varalähteeksi. Järjestelmää pidetään nykyään täydellisenä ratkaisuna kotitalouksien tilan ja veden lämmitykseen.

Ilma-vesilämpöpumpun saa yhdistettyä vesikiertoiseen patteri- tai lattialämmitykseen, myös molempiin samaan aikaan. Ilmavesilämpöpumppu tarjoaa monia eri vaihtoehtoja, tarvittaessa saat hoidettua esimerkiksi uima-altaan lämmityksen pumpun avulla.

Ilma-vesilämöpumput käyttävät ensisijaisena energialähteenään ilmaa, joten ne ovat täydellinen ratkaisu energiatehokkuuden parantamiseksi. Hyötysuhde parhaimmissa pumpuissa on jopa 4,66. Järjestelmää voi käyttää myös kesäisin viilennykseen. Pumpun yhdistäminen jo olemassa oleviin tai uusiin vesilämpöjärjestelmiin on yksinkertaista, koska poraamista tai kaivamista ei tarvita.

 

Yhteystiedot

Maailmalämpö MIL Oy

Rummunlyöjänkatu 7
24100 Salo

p.  (02) 777 710
myynti@maailmalampo.fi

Avoinna
ma–pe 8.00–16.30

 

Kylmälaitehuollot

p.  (02) 777 710

 

Pyydä ilmainen arviointi